top of page
  • Foto van schrijverBSO de Bezige Bij

Kom kijken! Open dag op 26 juni en 29 juni

Bijgewerkt op: 10 jun.

Steeds meer ouders weten ons te vinden. Bijna dagelijks krijgen we vragen en leuke opmerkingen via het contactformulier, de mail (info@bsodebezigebij.nl) of gewoon op straat. We wonen in Geffen en over anderhalf jaar zal ook ons eigen kind naar basisschool de Wissel gaan, we begrijpen dat mensen heel nieuwsgierig zijn naar die nieuwe Geffense BSO. We vertellen dan ook graag ons verhaal en zo ontstaan er leuke gesprekken, maar het liefst laten we al onze plannen zien.

Dat is ook precies wat we gaan doen! Op woensdag 26 juni van 12:00u tot 17:00u en zaterdag 29 juni van 11:00 tot 15:00 uur hopen we alle nieuwsgierige mensen van Geffen te zien in de Koppellinck


De ruimte

We huren een ruimte bij de Koppellinck. Dit zorgt ervoor dat we dichtbij de kinderen zijn. Het gebouw en de speelplaats is een vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen. Door juist in de Koppellinck een ruimte in te richten blijven we dichtbij de vertrouwde locatie. Natuurlijk is het ook lekker makkelijk voor de ouders: alles op 1 locatie! Vanuit deze veilige basis, ontdekken kinderen zichzelf. Elke ouder zal herkennen dat je kind zich thuis het vrolijkst, meest relax en open zal opstellen. Ga je naar een onbekende omgeving, dan zullen veel kinderen weer even moeten schakelen. Ze blijven veilig bij mama of papa hangen of willen liever even kijken voor ze mee gaan doen. Met onze ruimte streven we ernaar dat kinderen zich daar net zo vertrouwd voelen als thuis. Samen met de kinderen en ouders gaan we op 26 juni en 29 juni



graag in gesprek hoe we dit het beste kunnen doen!


De uitdaging

We zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om deze ruimte in te richten voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar. Bij BSO de Bezige Bij willen we dat alle kinderen zich fijn, welkom en uitgedaagd voelen. Heel de middag voetballen is leuk, maar er zijn nog wel 1001 andere dingen te doen! Bij BSO de Bezige Bij ontdekken kinderen deze andere dingen en dat begint in onze ruimte. Het werken met constructiemateriaal, techniek, creatieve materialen, spelletjes, leesmateriaal, er is voor ieder wat wils bij BSO de Bezige Bij. En natuurlijk mag je 's middags ook lekker voetballen als je dat wil! Op 26 juni en 29 juni gaan we niet alleen laten zien wat wij bedacht hebben, we zijn ook erg benieuwd naar de ideeën van alle kinderen en hun ouders.


De open dag

Op 26 juni en 29 juni openen we dus de deuren. Woensdag 26 juni kan je vanaf 12:00u even binnenlopen, rond die tijd zijn veel ouders al bij basisschool de Wissel om de kinderen op te halen. Ook de kinderen zien we graag! Zij kunnen ons het beste vertellen wat ze leuk vinden om te doen en te ontdekken. Mocht je pas op het einde van de werkdag kunnen dan is dat ook geen probleem! Tot 17:00 uur kun je al je vragen stellen, ons verhaal horen of gewoon eens een kijkje nemen bij BSO de Bezige Bij!

Zaterdag 29 juni zullen we aanwezig zijn van 11:00 tot 15:00 uur.


Tot dan!


58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page