top of page
  • Foto van schrijverBSO de Bezige Bij

De beloftes van BSO de Bezige Bij

Bijgewerkt op: 10 jun.

Bij BSO de Bezige Bij hebben wij een aantal beloftes waar u als ouders op kunt rekenen. Onderstaand onze beloftes met een kleine uitleg.


Twee kalenderjaren een vaste prijs.

Wij bieden u de zekerheid van een vaste prijs gedurende 2 kalenderjaren. Onze huidige tarieven gelden dus voor zowel 2024 als 2025! Daarna kijken wij weer naar ons tarief en zal deze zo nodig worden bijgesteld voor 2026 en 2027. Wij stijgen dus niet jaarlijks mee met de kinderopvangtoeslag. Daardoor kan het zijn dat wij in 2024 bijvoorbeeld net iets hoger zitten in ons uurtarief ten opzichte van de kinderopvangtoeslag, maar in 2025 juist onder de maximale kinderopvangtoeslag vallen. Waardoor u waarschijnlijk iets meer overhoud.


Alles inbegrepen in de prijs.

U staat niet voor verrassingen op de maandelijkse factuur. Dit is altijd hetzelfde bedrag voor de opgevangen dagen. Alles is namelijk inbegrepen in de prijs. De verbruiksmaterialen, de kosten voor workshops en uitstapjes, het eten en drinken en zo nog meer.


Betaal alleen de VSO uren die je nodig hebt.

Bij de voorschoolse opvang is het tarief vrij hoog als u maar een half uur VSO nodig heeft. Daar heeft BSO de Bezige Bij iets op bedacht. U betaald namelijk per half uur en daardoor alleen wat u echt nodig heeft.





Een vast lokaal binnen het schoolgebouw. 

De kinderen hoeven niet over straat om bij de BSO te komen. Wij huren namelijk een prachtig lokaal in MFC de Koppellinck, welteverstaan lokaal 039. Deze is te vinden in de gang naast het podium. Onze ingang zit dan ook aan de kant van 'de Ing'. Bent u ook zo benieuwd naar hoe het er dan allemaal uit komt te zien? Kom dan een kijkje nemen bij onze open middag op 26 juni 2024 van 12:00 uur tot 17:00 uur of op 29 juni van 11:00 tot 15:00 uur. Wij zijn zelf aanwezig en u kunt een kijkje nemen in ons mooie lokaal. Na afloop kunt u makkelijk uw contactgegevens achterlaten in onze brievenbus voor meer informatie, het inschrijfformulier, voor een afspraak of voor andere zaken.


Ophalen altijd op onze eigen locatie.

Wij zorgen ervoor dat de kinderen altijd in ons eigen lokaal opgehaald kunnen worden. U hoeft dus nooit onverwachts de kinderen op te halen in de speeltuin, sporthal of de bossen. BSO de Bezige Bij zorgt ervoor dat iedereen op tijd terug is in het lokaal. Duidelijk voor u, duidelijk voor de kinderen!



28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page